Burj Al Arab Hotel Dubai

5 inç ekranlı yeni iPhone için geri sayım

Written By THA on Thursday 31 October 2013 | 17:14

Yeni iPhone'ların daha dumanı tüterken, Apple'dan iPhone 6 haberleri gelmeye başladı bile...

Yeni iPhone'lar henüz piyasaya çıkmış olabilir ancak Apple'ın karlılığını sürdürebilmesi için bu yıl sattığı iPhone'lar eskimeden yeni yeni iPhone'lar üretip satması gerekiyor. Bunun bilincinde olan Tim Cook da, iPhone 6 için düğmeye basmış görünüyor. iPhone 6 hakkındaki söylentiler bir bir internete düşmeye başlıyor.

Bir Japon dergisi, yeni iPhone 6'ların 5 inç ekrana sahip olacağını öğrendiğini açıkladı. Apple'ın ekranlarını, uzakdoğulu üreticilerden alındığı biliniyor. Dolayısıyla bu haberin Japonya'dan gelmesi hiç şaşırtıcı değil. Öyle görünüyor ki, Apple şimdiden siparişleri vermeye başlamış ve bu da Japon gazetecilerin kulağına ulaşmış.

Yeni 5 inçlik iPhone 6 ekranlarının Full HD Retina ekranlar olacağı söyleniyor. Piyasaya çıkış tarihi olaraksa Eylül 2014 tarihi veriliyor.

Daha önceki bir iddiada ise iPhone 6'nın NFC özelliğinin ve kablosuz şarj yeteneğinin olacağı öne sürülmüştü. Ancak sızıntıların ne kadar değerli olduğunu fark eden uzak doğulu fabrika işçilerinin bu kez yeni iPhone'u herkesten önce görüntülemek için her yolu denemesi ve iPhone 6 görüntülerinin 2014 içinde netçe ortaya çıkması kimseyi şaşırtmayacak. (Chip)

Comments