Burj Al Arab Hotel Dubai

iPhone 5S ve 5C’nin Türkiye satışı başlıyor

Written By THA on Wednesday 9 October 2013 | 22:01

Apple tarafından yapılan bir açıklama ile iPhone 5S ve iPhone 5C’nin Türkiye’de satışa çıkacağı tarih kesin olarak belli oldu.

Apple’ın yeni modelleri olan iPhone 5S ve iPhone 5C’nin dünya ülkelerinde ne zaman satışa çıkacağı resmi olarak açıklandı. Buna göre ilk olarak 25 Ekim tarihinde; Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Fransız Batı Hint Adaları, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Makau, Malta, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Reunion Adası, Romanya, Rusya, Slovakya, Slovenya, Güney Kore, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan ve Tayland’da satışlar başlayacak.

1 Kasım tarihinde ise; Arnavutluk, El Salvador, Ermenistan, Guam, Guatemala, Hindistan, Karadağ, Kolombiya, Makedonya, Malezya, Meksika, Moldova ve Türkiye‘de satışlar başlıyor.

3 Kasım tarihinde ise son olarak Suudi Arabistan, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde satışlar başlıyor. (hotmobilepress)

Comments