Burj Al Arab Hotel Dubai

iPhone 4 alev aldı

Written By THA on Wednesday 21 March 2012 | 22:18

Uzun zamandır rastlamadığımız yanan telefon haberlerine bir yenisi eklendi. ABD'de yaşayan 51 yaşındaki bir kadının iPhone 4'ü kendiliğinden alev aldı.

Bir süredir donan ya da yanan iPhone haberleri kesilmiş gibi görünüyordu. Ancak geçtiğimiz gün yaşanan bir olay, benzer bir tartışmanın tekrar başlayacağına benziyor.51 yaşında Colorado'da yaşayan bir kadının beyaz iPhone 4'ü kendiliğinden yanmaya başladı. Yolculuk sırasında kaldığı otel odasında iPhone 4'ü şarja takıp yatan kadın, sabah 6:30 sularında cızırtı ve çatlamaya benzer sesler duyarak uyandı.

Yapılan röportajda yanık plastik benzeri bir koku aldığını ifade eden kadın, yataktan fırlayarak laptopu aracılığıyla telefonu alarak lavaboya atmayı başardı. Kendisinin yaşadığı sorunu başkalarının yaşamaması ve daha ciddi sorunlarla karşılaşmaması için bu olayın duyurulmasının önemli olduğunu belirten kadın, olaydan hemen sonra yanan telefonun fotoğraflarını çekerek internete gönderdi.

2011 yılında Avustralya ve Brezilya'da benzer yanma olayları yaşanmış ve rapor edilmişti ancak bu olay, ABD'de yaşanan ilk iPhone 4 yanması olarak tarihe geçti. Apple şimdilik konuyla ilgili suskunluğunu korusa da yanan telefon mağduru kadın, Apple'ın bu konuda uyarılarda bulunması gerektiği konusunda ısrarcı. (Shiftdelete)

Comments