Burj Al Arab Hotel Dubai

Yeni iPhone ne zaman çıkıyor..

Written By THA on Tuesday 21 February 2012 | 21:01

Yeni iPhone sonbaharı bulabilir

Apple'ın yeni iPhone'u piyasaya biraz geç süreceği söyleniyor. Geçtiğimiz gün başlayan iPad 3 parçalarının sızdırılması olayı, bu sefer yeni iPhone için gerçekleşiyor.

Yeni neslin elektronik devi Apple, iPhone'ların altıncısını hazırladığı herkes tarafından biliniyor. Bununla ilgili resmi bir açıklama yapılmış olmasa da, böylesine başarılı olan bir telefon serisinin devamının geleceği aşikar. En son çıkan iPhone olan 4S, iPhone 4'e göre tasarımının değişmemiş olmasıyla kullanıcıların tepkisini çekmişti. Apple fanları, iPhone 5 bekliyordu.

Tabi bu bile Apple'ın başarısını düşürmeye yetmedi. Telefon yine milyonlar sattı, yine insanlar kuyruğa girdi. Hemen hemen "iPhone 4'ün hızlısı" olarak tanımlanabilecek bir telefonken, kullanıcılar iPhone 4'lerini satıp yerine 4S satın aldı.

Steve Jobs'ın ölümünden hemen önce piyasaya sürülen iPhone 4S, diğer iPhone'ların yaz aylarında piyasaya sürülmelerine göre ters bir durumdaydı. Orijinal iPhone, 3GS ve 4, haziran aylarında kullanıcılarla buluşmuşken, 3G ise temmuz sıcağında satuşa sunulmuştu. Apple'ı yakından takip edenler ise 4S'in bir istisna olduğuna inanıyorlar. Son çeyrekte 37 milyon iPhone satan Apple'ın, yeni telefonunu 2012 Ekim ayında tanıtacağı söylentisi ortalarda dolanıyor. Kaynağın güvenilir olduğu da vurgulanıyor.

Bakalım yeni iPhone piyasaya ne zaman sürülecek... (teknokulis)

Comments