Burj Al Arab Hotel Dubai

Sosyal medyadaki iPhone 5 geyikleri

Written By THA on Friday 14 September 2012 | 00:20

Apple'ın ilk defa bir modeli belki de bu kadar çok eleştiri aldı. Sosyal medyada dönen görseller, Apple'ın yeni modelini tiye alıyor. Bu görsellerden ufak bir galeri oluşturduk.

iPhone 5, 12 Eylül akşamı TSİ 20:00'de tanıtıldı. Steve Job olmadan yeni nesil iPhone'a geçen Apple, pek çok teknoloji severe göre artık yaratıcılığını kaybetti.

Yeni iPad'in tahmin edildiği gibi gelmesinin üzerine, tanıtımdan 1 ay önce çıkan konsept videoyla neredeyse birebir aynı çıkan iPhone 5, sosyal medyada yeni komedi malzemesi oldu.

Ön taraftan bakıldığında kameranın ahizenin üstüne alınmasının yanında sadece ekranın 1 satır yukarı doğru uzamasını eleştiren internet kullanıcıları, hazırladıkları görsellerle Apple'ın iPhone 5 sonrası modellerini tahmin etmeye başladılar.

iPhone 5'ten sonra çıkacak 6, 7 belki de 8 modelinin tasarımları çıkmışken, iPhone 20 ve dünyanın en uzun telefonu olan iPhone 101'in tasarımları tamamlandı. iphone 5 evolotiongörsellerin bir ortak noktası var. Piyasaya sürülen iPhone 5 gibi sadece ekranı yukarı doğru uzuyor. Lafı fazla uzatmadan görselleri paylaşmaya başlayalım.


iPhone'un 10. nesile kadar model tasarımı böyle olur mu acaba?






iPhone'un kulaklığı Earpods'a değinmeden olmaz. Bu kulaklık için yaklaşık 3 senedir çalışılıyormuş.
Yazan: Tolga Küçükyılmaz
SDN - ShiftDelete.Net

Comments