Burj Al Arab Hotel Dubai

iPhone 5'in Rus karaborsasındaki fiyatı

Written By THA on Thursday 13 September 2012 | 20:02

Tanıtımı yapılan iPhone 5, Rus karaborsasında satışı yapılmaya başlandı.

Apple'ın merakla beklenen yeni iPhone modelini San Francisco'da düzenlediği etkinlikte tanıtmasının ardından, Rusya karaborsasında da telefonun ön satışı başladı.

Özellikle iPhone tutkunu gençleri hedef alan karaborsacılar, satış yaptıkları web sitelerinde iPhone 5 için 80 bin ruble (2 bin 500 dolar) ile 115 bin ruble (3 700 dolar) arasında değişen fiyatlarda sipariş almaya başladı.

Karaborsacılar "İnsanlar ABD'de iPhone 5 kullanmaya başlarken, siz bu telefonu Rusya'da nerede bulabilirsiniz?" sloganıyla müşteri toplamaya çalışıyor. Ayrıca iPhone 5 için ön sipariş alan bir web sitesinde iPhone 5'e bir yıl firma garantisi veriliyor. Ayrıca firma satış için "Eğer, ben iPhone 5 kullanan ilk kişilerden biri olmak istiyorum!' diyorsan bize ön sipariş verebilirsin." sloganını kullanıyor.

Apple'ın 12 eylülde tanıttığı iphone 5, şimdiye kadar üretilmiş olan iPhone ekranlarının en büyüğü ayrıca iPhone 4S'ten yüzde 18 daha ince olacak. İphone 5'in Rusya'da resmi olarak Aralık ayının ortalarında satışa sunulması bekleniyor. Fiyat olarak ise 64 gigabaytlık versiyonunun iPhone 4s gibi 39 bin 990 ruble'den (1250 dolar) satışa sunulması bekleniyor. (trthaber)

Comments